Albatros Studios

  Λήμνος




Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Στην ομορφότερη περιοχή της πρωτεύουσας της Λήμνου και μόλις 50 μέτρα απο την αμμουδιά της Νέας Μαδύτου (ή Τούρκικος), βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα επιπλωμένα στούντιο ALBATROS, στη Μύρινα. Με θέα το Κάστρο της Μύρινας το οποίο φωταγωγείται το βράδυ θα 'αποδράσετε' πραγματικά απο την καθημερινότητα σας.
Εντος του Κάστρου θα απολαύσετε την πανοραμική θέα της Μύρινας και προαστίων της και θα συναντήσετε μικρές ομάδες Πλατωνιών (ελαφιων) dama dama (επιστημονικη ονομασια) τα οποία ζούν ελέυθερα εντός του φρουρίου.
Και για τους λάτρεις του ηλιοβασιλέματος η θέα της σιλουέτας του Αγίου Όρους ή Αθως (χερσόνησος Χαλκιδικής) στη δύση του ηλίου θα σας μαγέψει!
Εχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε τον περίπατό σας και τις αγορές σας στο λιμάνι και στην όμορφη πλακόστρωτη αγορά μας σε διάρκεια μόλις λίγων λεπτών απο τα δωμάτιά μας. Συνεχίζοντας την βόλτα σας στην αγορά θα βρείτε cafe-bar στην περιοχή του Ρωμέϊκου γιαλού. Το νησί μας έχει αμέτρητες καταγάλανες παραλίες με χρυσή αμμουδιά μέσα και έξω, ιδανικές για όλες τις ηλικίες.
Εντος ολίγων λεπτών απο το ξενοδοχείο μας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον αρχαιολογικό χώρο της ΝΤΑΠΙΑΣ και να επισκεφθείτε το οχυρό από το οποίο η θέα ανταμείβει κάθε επισκέπτη !
Ακολουθώντας την αντίθετη κατεύθυνση, προς το νέο λιμάνι, η θέα από το εκκλησάκι του Αγ.Νικολάου, το οποίο είναι ορατό και από τα Albatros Studios, είναι καταπληκτική.
Σας προτείνουμε να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για μπάνιο στην αμμουδιά μας !
Είτε είστε ζευγάρι, είτε οικογένεια είτε μια μεγάλη παρέα σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ευχάριστη διαμονή στα διαμερίσματα 'Αλμπατρος

  Επωνυμία:
Albatros Studios
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Βαφείδης Γρηγόριος
  Διεύθυνση
Μύρινα
  Τ.Κ.
81400
  Πόλη
Λήμνος
  Τηλέφωνα
2254025476
Κινητό Τηλέφωνο:
6979969208
  E-mail
mariavaf@gmail.com

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   

Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.