Villa Vicky Studios

  Πέτρα




Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Στο βόρειο τμήμα της Λέσβου και σε απόσταση 5 χλμ από το Μόλυβο, βρίσκεται η Πέτρα, ένα παραλιακό και όμορφο χωριό που συνδυάζει την παράδοση με την τουριστική ανάπτυξη. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει την εκκλησία της Παναγίας, που βρίσκεται πάνω στον βράχο, από όπου πήρε και το όνομά του το χωριό, να χαρεί το μπάνιο του στις εκπληκτικές παραλίες, να απολαύσει το ουζάκι του στις ταβέρνες με το καλό φαγητό αλλά και να διασκεδάσει στα καλόγουστα καφέ και μπαράκια της περιοχής με θέα τη θάλασσα.
Εκεί σας περιμένουμε στο φιλικό και ήσυχο περιβάλλον της πανσιόν «Βίλλα Βίκυ». Δίπλα στη θάλασσα και σε απόσταση 200 μ. από το χωριό, περιλαμβάνει 8 studios με μπάνιο, κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, δωρεάν πρόσβαση στο internet και μπαλκόνι με θέα μοναδική στο Αιγαίο και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματά του. Επίσης, από φέτος διατίθεται και ένα νεόδμητο διαμέρισμα 60 τ.μ ανεξάρτητο, πλήρως εξοπλισμένο, με δυνατότητα φιλοξενίας 4 ατόμων (δύο κρεβατοκάμαρες, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν internet και δύο βεράντες).
Στη «Βίλα Βίκυ» οι ώρες περνούν ευχάριστα, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον καυτό ήλιο ή ρεμβάζοντας στη δροσιά του κήπου με τα πανέμορφα λουλούδια μέσα σε μια οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα που θα δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στις διακοπές σας.
  Επωνυμία:
Villa Vicky Studios
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Villa Vicky Studios
  Διεύθυνση
Πέτρα
  Τ.Κ.
81109
  Πόλη
Πέτρα
  Τηλέφωνα
3253041412 , 6946667316,6948713783
Κινητό Τηλέφωνο:
6946667316
  Fax
2253041412
  E-mail
villavickypetra@yahoo.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   

Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.