LESVORAMA

  Μήθυμνα




Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Πιστεύουμε ότι η σημερινή πραγματικότητα και οι νέες συνθήκες στο χώρο του Τουρισμού και ειδικότερα των ξενοδοχείων επιβάλλει την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος. Έτσι λοιπόν η εταιρεία μας σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία του στελεχιακού της δυναμικού και με ένα νέο τρόπο παροχής υπηρεσιών αλλάζει τα δεδομένα στην τοπική τουριστική αγορά.
To Lesvorama είναι μια εταιρεία, που έχει αναπτύξει και χειρίζεται μια πλατφόρμα πληροφόρησης, το lesvorama.gr, η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες ξενοδοχείων και προμηθευτών τουριστικών υπηρεσιών στις ιστοσελίδες της για το νησί της Λέσβου, επίσης είναι ο φορέας ενός on-line συστήματος για διαδικτυακές κρατήσεις σε πραγματικό χρόνο ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων αυτοκίνητων και μεταφορών. Επίσης παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της χώρας από την οποία πραγματοποιείται η αναζήτηση, προκειμένου να διευκολυνθεί η κράτηση της υπηρεσίας σε Πελάτες που συμμετέχουν στο σύστημα της ή να γνωστοποιηθούν οι υπηρεσίες των προμηθευτών μέσω του διαδικτύου. Η εταιρία διατηρεί και εκμεταλλεύεται δικές της ιστοσελίδες και επίσης παρέχει συνδέσεις με δικτυακούς τόπους τρίτων.
To Lesvorama με αγάπη και μεράκι για τον Τουρισμό προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες μάρκετινγκ, ανάπτυξης και προβολής στον τομέα του τουρισμού με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και σε Φορείς του Δημοσίου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες διατίθενται είτε στο σύνολό τους, είτε μεμονωμένα, ανταποκρίνεται πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη της.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πακέτο διακοπών με καινοτόμες λύσεις που θα οδηγήσουν σε αυξημένη κερδοφορία, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες του ταξιδιωτικού πρακτορείου. Το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας που προσφέρουμε, κάνει το ταξιδιωτικό γραφείο Lesvorama ιδανικό συνεργάτη για μια μακρά, αποτελεσματική και αξιόπιστη σχέση συσκευασίας των υπηρεσιών τουρισμού.
Το προσωπικό μας απαρτίζεται από ανθρώπους με μακρόχρονη πείρα στα τουριστικά δρώμενα και μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις τουριστικών προϊόντων.
Το γραφείο μας βρίσκεται στη Μήθυμνα Λέσβου, ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του νησιού.

  Επωνυμία:
LESVORAMA
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
LESVORAMA
  Διεύθυνση
Μ. Γούτου 27
  Τ.Κ.
81108
  Πόλη
Μήθυμνα
  Τηλέφωνα
2253072291
  E-mail
info@lesvorama.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος Υπηρεσιών & Ενοικίαση : Τουριστικά Γραφεία-Πρακτορεία
Εκδρομές / Ξεναγήσεις
Αυτοκίνητα

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   

Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.