Lesvos Alfa Rent a Car

  Μυτιλήνη




Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Η επιφάνεια του νησιού της Λέσβου και οι αλλεπάλληλες αλλαγές της φυσικής γης του, καθιστούν αναγκαία την ενασχόληση με το αυτοκίνητο.
Μερικές φορές αυτό είναι αδύνατο (λόγω υπεράριθμων κρατήσεων πλοίων) αλλά θα μπορούσε να γίνει επιβραδυντικός παράγοντας για την επίσκεψή σας στο νησί λόγω του υψηλού κόστους.
Η λύση είναι η Lesvos Alfa Car Rental, μια εταιρεία που σας περιμένει στο νησί να σας αφαιρέσει αυτό το πρόβλημα και φυσικά να σας προσφέρει τη δυνατότητα -με τον καλύτερο τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων- να απολαύσετε το νησί.
Οικογενειακή επιχείρηση Lesvos Alfa Car Rental έχει εμπειρία σε αυτό το τμήμα από το 1974.
Η συχνή ανανέωση του στόλου της με νέα μοντέλα κατάλληλα για αστικούς και αγροτικούς δρόμους του νησιού σε συνδυασμό με τη συνολική τεχνική εξυπηρέτηση, εγγυώνται ασφάλεια και σίγουρα χαλαρή οδήγηση.
Το Lesvos Alfa Car Rental έχει τη βάση του στη Μυτιλήνη, αλλά μπορούμε να είμαστε κοντά σας (να παραλαμβάνετε και να παραδίδετε αυτοκίνητα) όπου κι αν κάνετε τις διακοπές σας στο νησί.
Μπορείτε όχι μόνο να παραδώσετε τα αυτοκίνητά μας από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης αλλά και από κάθε σημείο του νησιού.

  Επωνυμία:
Lesvos Alfa Rent a Car
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Lesvos Alfa Rent a Car
  Διεύθυνση
Μπιζανίου 28
  Τ.Κ.
81100
  Πόλη
Μυτιλήνη
  Τηλέφωνα
2251026113
  E-mail
info@alfarentacar.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος Υπηρεσιών & Ενοικίαση : Αυτοκίνητα

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   

Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.