Taverna Vafios

  Βαφειός Χωριό




Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Η ιστορία της «Ταβέρνας Βαφός» ξεκίνησε με ατελείωτη αγάπη για παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές. Έτσι, η σκέψη για τα νόστιμα πιάτα της γιαγιάς μας - όλες αυθεντικές συνταγές παλιών εποχών - χάθηκαν στο χρόνο, μας έδωσε την ιδέα να δημιουργήσουμε όχι μόνο μια τυπική παραδοσιακή ταβέρνα αλλά και έναν γαστρονομικό προορισμό. Έτσι, το 1987, ο Βάφιος, ένα μικρό χωριό στη Λέσβο άρχισε να εμφανίζεται αργά στον γαστρονομικό χάρτη μέχρι να γίνει διάσημος για τις αυθεντικές παραδοσιακές λιχουδιές του και το "Ω, τόσο καλά μαγειρεμένο!" τοπικές συνταγές!

Στο οικογενειακό μας αγρόκτημα, που περιβάλλεται από ό, τι είναι φρέσκο ​​και πράσινο, μπορεί κανείς να δοκιμάσει την αληθινή παράδοση. Φαντάσου αυτό. Είστε χαλαροί, καθισμένοι σε έναν πολύχρωμο κήπο, το τραπέζι σας είναι ακριβώς κάτω από μια παλιά ελιά, η θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και το γραφικό χωριό Μόλυβος διακοσμεί τον ορίζοντα με τον ήλιο να δύει μαγευτικά στη θάλασσα. Πραγματικά, μια μοναδική ατμόσφαιρα που κανένα άλλο μέρος δεν μπορεί να μιμηθεί.

Το πάθος μας να σας προσφέρουμε γεύσεις από το παρελθόν χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο φρέσκα υλικά από τη γη μας είναι αυτό που μας ώθησε να δημιουργήσουμε ένα μενού και ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να απολαύσετε νόστιμες αυθεντικές γεύσεις από τη Λέσβο, είτε είστε λάτρης του κρέατος είτε χορτοφάγος. Γκιουζλεμίδης (παραδοσιακές τυρόπιτες), γεμιστά λουλούδια κολοκυθάκια, σουγκάνια (γεμιστά κρεμμύδια), τσάχες, γεμιστό αρνί στο φούρνο, κόκορας μαγειρεμένος σε κρασί, αρνί με ρεβίθια, κιτσέτες και πολλά άλλα υπέροχα πιάτα που μπορεί να μην γνωρίζετε αλλά σίγουρα θα λατρέψετε . Και αυτός είναι ένας εξαιρετικός λόγος για να δοκιμάσετε κάτι «νέο», μια λιχουδιά που στην πραγματικότητα προέρχεται από το παρελθόν.

  Επωνυμία:
Taverna Vafios
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Taverna Vafios
  Διεύθυνση
Βαφειός Χωριό
  Τ.Κ.
81108
  Πόλη
Βαφειός Χωριό
  Τηλέφωνα
2253071752
  E-mail
taverna@vafios.com

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορίες

Στυλ : Κλασσικό Εστιατόριο
Bar Restaurant

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.